Hän kaivoi syvällistä kengänpohjasta

Runoilija somena

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

mene itseesi...
 

satoja ruhjetta, pääosin itseaiheutettuja
tuhansia kauniita muistoja, lahjaksi saatuja
kymmenet nöyryytykset, eivät minua liikauta

ja niitä hyviä päivä
ilmeisesti liiankin paljon
muistaakseni ensimmäistäkään

särkyneitä sydämiä, pystytkö allekirjoittamaan?
pyydän anteeksi, ei hauskaa, hymy on vakio
luontoni ei anna periksi kahlittunakaan

hiipuneita ystävyyksiä, tahtomatta unohtuneita
jätän syyllisen osoittelun viisaammille

rukouksia halveksumalleni, auktoriteetille
täyttymättömiä lupauksia, puolin jos toisin
nimeltä en ehkä tunnista, molemminpuolista

uneton yö, saapui kello aamu seitsemän
ehkä muistan niistä jokaisen, mahdotonta
myrskyssä, savut puolialasti kattoikkunasta
jäänyt kai onttona aisteihin, erehdys

kaksikymmentäkaksi, kaiketi unohtumatonta
kokemuksien summa on nolla, kun haluaa

epävakaasti palvottua periaatetta jatkaen

taajaan tallottu suojatienne

Selite: 
vittu sitä viljaa
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot