Rakkauden tuuli

Runoilija carcatesa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.2.2011
Viimeksi paikalla: 3.5.2017 19:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tämmönen luonnonläheinen maalaisjätkä pohjosesta tykkää kirjootella tommasia, kesäisiä ajatuksia pääkoppa tupaten täynnä, joten nehän kannattaa välillä tyhjentää runoihin.:)
 

On kaunis kesäilta
tuulenvire järvellä käy

Niin lämpimästi puhaltaa
ei kylmä eikä pilviä näy

Koht taivaalle ilmestyy pilvi
sydämenmuotoinen

Rakkauden tuuli sen toi
rakkaani sen ehkä loi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Keveä ja kauniisti kulkeva, pidin tämän tunnelmasta ja riimityksestä.

 

Käyttäjän kaikki runot