onnellinen

Runoilija katry

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson taakseni itkien
tunnen sen yksinäisyyden
ei rakasta, ei kultaa, ei kihlattua
vain haavat muistoissa.

Katson eteeni hymyillen
vihdoinkin olen onnellinen
voin tuntea kuinka rakastat minua
lopullisesti olen osa sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
katry Kiitos 12.8.2010 0 Runo
katry Kyyneleet 12.8.2010 0 Runo
katry onnellinen 6.9.2010 0 Runo
katry Rakas 12.8.2010 0 Runo
katry yhdessä 6.9.2010 0 Runo