Olimme ystäviä

Runoilija Tapsuttelija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen itseäni satunnaisesti runoilla ilmaitseva nuori nainen.
 

Olimme ennen kuin paita ja peppu
erottamattomat, silloin ajattelin.
Etäännyimme kun lähdit kauas,
eikä yhteydenpito ollut enää yhtä tiivistä.
Tulit kuitenkin takaisin.

Olimme taas hetken läheiset,
vaikka kaikki ei ollutkaan ennallaan.
Löysin kumppanin, et ollut mielissäsi,
uskoit että toisen kanssa olisi minun parempi.
Yritit saada minua jättämään hänet.

Olimme vielä ystävät, etäisemmät,
emme vaihtaneet kuulumisia paljonkaan.
Olisin vielä halunnut nähdä sinut, jutella,
yrittää olla läheisempi kanssasi, kuten ennen.
Sovimme tapaavamme.

Olimme läheiset ystävät, silloin ennen.
Ystävyytemme jäi, kun välttelit tapaamistani,
et vastannut puheluihin ja jätit tulematta paikalle.
En jaksanut enää roikkua, olit jo päästänyt irti.
Tai et vain välittänyt tarpeeksi.

Olemmeko enää mitään toisillemme?
Asumme lähekkäin, molemmilla on uusia ystäviä.
Näin sinut kaupungilla, kävelit ohitseni.
Varmasti tunnistit minut, mutta et edes tervehtinyt.
Ainakin tiedän että ystävyytemme on ohitse.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystävyys voi joskus loppua,eikä edes itse välttämättä tiedä syytä.Surullista.

 

Käyttäjän kaikki runot