Minua en kestä nähdä.

Runoilija rapper

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

rapper = ovenkolkuttaja
 

Kirjoita se johonkin. Hiekkaan?
Lause kerrallaan. Katukiviin?
Mistä kukaan ei löydä sinua.

Kun pysyt piilossa
eivät äänet päässäsi nouse kertomaan kuka olet.
Kun se mikä on totta
häviää hiljaisuuden kivulle,
ei ole enää reittejä kenenkään tulla sisään.

Kirjoita se. Hiekkaan?
Lause kerrallaan. Katukiviin?
Mistä kukaan ei löydä sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot