Nimetön

Runoilija kkulmala

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

anna mulle kätes,
älä koskaan päästä irti
vaikken aina sanokkaan
rakastan sua silti
 

Elämä ottaa, elämä antaa.
aina ei voi millään jaksaa.
Joskus palapeli hajoaa,
mut se pitää uudellee vaa koota.
Palasii voi hävitä,
mut ne pitää etsiä.
Pitää koittaa selvitä,
vaikka joskus onki vaikeeta.
Joskus kaipaa uutta,
erilaista tilaisuutta.
Näyttää että välittää,
ei pidä tunteit peittää
tai niit pois hävittää.
jokasee sattuu,
mut vaa toiset on herkempii,
jokasel on tunteet,
toisil ne on selkeempii.
jokane on yhtä tasa-arvone
niinku mä tai sä.
loppupeleis sitä ei vaa aina ymmärrä.
Pitää oppii puhumaa,
ja toisiinsa luottamaa.
Antaa anteeks toisil
ja samal kaikkii rakastaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä sanoma runollasi. hieno! :)

hyvä sanoma runollasi. hieno! :)

 

Käyttäjän kaikki runot