Sanoja

Runoilija Henane

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 29.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rauhallinen, pöhkö, outo ja ihan ok, kun oppii tuntemaan.. :) Runous on taidetta, taide taitaa olla jonkinlaista rakkautta. Mutta jos Rakkaus on taidetta, niin eikös se silloin ole taidelaji? Eli miun pitäisi siis alkaa harjoittelemaan taidetta ja runoutta saadakseni rakkautta? Nyt meni liian monimutkaiseksi ;D Pikku Pesukarhu eli voi kutsua Pesuksi <3 ;)
 

Aina ku mie näen siun kasvos, nii minuu alkaa hymyilyttää.
Aina ku sie sanot jottain, nii mie kuuntelen tarkasti. Aina ku sie pidät minuu halauksessa, nii mie haluan jäädä siihen hetkeen.
Aina ku mie juttelen siun kanssa, mie haluisin vain kuunnella siun ääntäs.
Aina ku myö nährään, miut valtaa lämmin tunne.
Aina ku oon jotenki siun kanssa yhteydessä, nii mie muistan tosi selvästi, että mie rakastan sinuu.
Kiitos, että oot olemassa Sie olet korvaamaton..

Selite: 
Suoraan sydämestä tuli silloin joskus ihan ajattelematta.. sopii kaikille sanojen taiteilijoille :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot