Nimetön

Runoilija yönkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tässäkö se kaikki nyt oli?
Pelottaa,
en tahdo kaiken loppuvan.
En sun katoavan.

Vielä hetki,
sitten kaikki on ohi.
Miten tästä eteenpäin?
Ilman sinua,
ei, ei annetta sen päättyä näin,
eihän?

Selite: 
Tuleva viikonloppu pelottaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot