Nimetön

Runoilija yönkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos tietäisin,
että meidän ystävyys
kestää seuraavan.

Jos tietäisin,
että meillä olisi vielä mahdollisuus
olla vahvoja.

Jos tietäisin,
että kaikki tulee päättymään hyvin,
ilon kyyneliin.

En murehtisi tulevaa,
mutta pelkään.
Vannothan,
että me kestämme?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot