Taas mennään alaspäin

Runoilija homotiainen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2010
Viimeksi paikalla: 24.11.2017 3:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kierrän sokeana pitkin kämppää/
etsien terää tarpeeksi terävää/
Huikka pullosta/
mintun maku jää huuliini/

Rikon lasin/
rikon lampun/
Mutten saa rikottua ihoani/
en ainakaan niin syvälle kuin toivoin/

Nauran itselleni ja otan uuden huikan/
Luulin jo parantuneeni/
Viimeksi tänään sanoin voivani hyvin/
"Ensi viikolla alotan normi rytmin"/

Nyt vain toivon ihmistä tänne/
Halaamaan pahan olon ja vainoharhaisuuden pois/
Miksi numeron valitseminen on liian vaikeaa/

Noh, näemme huomenna/
toivon mukaan..../

Ja jos Sinä et auta minua/
haen avun muualta/
Koska tiedän että edes yksi välittää/

Vaikka en enää jaksaisi/

Selite: 
Yksinäistä.... Onneksi on jossain joku välittää.... Toivon hartaasti että lähempänä on joku muukin
Kategoria: 
 

Kommentit

voimia sinne, itse olen nähnyt tuon tilanteen liian useita kertoja kaveripiirissäni.. vahva runo, vaikka onkin surumielinen ja aiheeltaan murheellinen/haikea/alakuloinen! silti niian ja kumarran, koska tiedän miten vaikeaa ihmisten on puhua tai saati kirjoittaa tuollaisista asioista paperille, ja vaatii tosi paljon rohkeutta vieläpä se tuotos tänne julkaistavaksi.. *voimahali*

älä tee sitä

jaksa katsoa huomispäivä

aina

Tsemppiä! Viiltävä herkkä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot