Henkäys Tuulen

Runoilija -Mä vaan-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen vain henkäys tuulen,
Tunnetko sen?
Olen vain säde auringon,
Näetkö sen?
Olen vain sade joka kastelee

Muistot minut yöllä herättää
En sinua vierelläni enään nää
Kunpa voisin nukahtaa
Ilman, että muistot mua jäljittää

Olen vain henkäys tuulen
Tunnetko sen?
Olen vain säde auringon
Näetkö sen?
Olen vain sade joka kastelee

Miksi unohtaminen on
niin vaikeaa?
Yrittänyt olen niin
monta kertaa.
Mutta aina painajainen palaa
ja uudelleen sydämeni romuttaa

Olen vain henkäys tuulen
Tunnetko sen?
Olen vain säde auringon
Näetkö sen?
Olen vain sade joka kastelee
tule ja kyyneleeni kuivaa.....

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea! :)

 

Käyttäjän kaikki runot