Nimetön

Runoilija -Mä vaan-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen sinut ihollani,
kätesi vartaloani hyväilee.
Henkäisen hiljaa,
ohjaat huuleni huulillesi.

Maistan iholtasi kiihkon,
jonka vietäväksi antaudun.
Kosketat minua ihan kaikkialta
ja saat minun estot katoamaan.

Varovasti sisääni työnnyt,
saat minut kokonaan.
Vapisen kauttaaltaan,
sait minut uskomaan.
Vihdoinkin taas uskallan rakastaa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot