Pimeään

Runoilija AngelDeAmor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sielu tuulen tuivertama, sydän karrella,
kuitenkin tallella.
Odotan Sinua, etsin itseäni
rakkaus taskussa
varmassa piilossa.

******************

Rakastan siis kirjoitan, mitä muuta voin elämältä toivoa?
Hitusen onnea, onko se liikaa?


KIITOS KAIKILLE, lukijoille ja arvostelijoille! <3
 

1.
jätit minut yksin
yöhön pimeään
odottamaan aamua
jota ei koskaan tulisi
-ainakaan vierelläsi
2.
huultesi lupaukset
tyhjiksi muuttuivat
kun Silmiesi hehku
sammui yllättäen
-valon yöstäni varastaen

chr
Olen luvannut sua odottaa
vaikka maailman loppuun
-odotankin
mutta tulisit
puolitiehen vastaan
Anna mulle kätesi
rutista syliisi
niinkuin mitään ei olisi
tapahtunutkaan

3.
Jokin sydämesi jäädytti
rakkautesi vei luotani
Helppo ei lie olla sinunkaan
Tunteita vaikea on sammuttaa
-siihen pysty en

Selite: 
Palataan ajassa melkein kolme vuotta taaksepäin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot