Oikealla tiellä pt2

Runoilija mayara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.8.2004
Viimeksi paikalla: 1.9.2016 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.12.1986

Eihän tällaista ole, mutta tässähän se nyt kuitenkin on!
 

Vuotta myöhemmin,
tekstini uudelleen lukaisin.
Sen edelleen allekirjoitan,
Kun tätä ihanaa elonpolkuani taivallan.

On vuodessa oppinut pljon uutta
Kokenut monta ihanuutta.
Kun rakastuu elämäänsä aina uudelleen
Alkaa tottua tähtisateeseen.

Eikä riemulle edes loppua näy
Kun realistille aina hyvin käy.
Kun osaa suhtautua oikealla tavalla
Ei vastoinkäymisetkään tunnu niin pahalta!

Kaikenlaiset mäet kuuluu elämään
Se pitäisi jokaisen jossain kohtaa ymmärtää.

Selite: 
Semmosta tulvaa tänään. Jatkoa siis viimevuonna kirjoittamalleni...
Kategoria: 
 

Kommentit

Onnellisuus runosi ensimmäinen anti.
Viisaita sanoja, ilo ja riemu ovat
läsnä runoilijan elämässä, ja ne ovat tunteita
joista voi vain kiittää ja niin tekee myös
lukija Marle ;)

 

Käyttäjän kaikki runot