Puuttuvat sanat

Runoilija Helli

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä
olen minä
en haluaisi olla parempi
en kauniimpi
en viisaampi
silloinhan en olisi minä.
 

Elämä on
jos sen haluaa
Ei aina
joskus kuitenkin joku muukin
Tarpeellisia sanoja
turhia valheita
Kaikki me osataan
enemmän kuin tarpeeksi
on
Rakkaus.
Puuttuvia sanoja
häneltä pyysin
täydennystä elämääni
ja sisimpääni

tyhjät on välit edelleen.

En tuomitse häntä
en sinua
enkä itseänikään

jätetäänkö jotain mielikuvituksellekkin.

Selite: 
Toiselta voit vain pyytää et käskeä. Jos hän ei anna et voi saada. Pelkkiä sanoja.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot