väsy

Runoilija Helli

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä
olen minä
en haluaisi olla parempi
en kauniimpi
en viisaampi
silloinhan en olisi minä.
 

"Väsyttää.

Kantaisit minut pois täältä,
koska jalkani ovat liian heikot sen itse tekemään.

Antaisit minulle ilmaa jota hengittää,
kun mieleni ei aina muista käskeä hengittämään.

Toisit minun elämääni iloa,
jota itse en edes osaa kaivata enkä etsiä.

Tekisit edes jotain
tai antaisit minun vain olla ja jatketaan tätä elämää"

Selite: 
Ei aina jaksa, on niin paljon tehtävää, niin paljon nähtävää ja niin paljon osattavaa.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot