häkitöntä rakkautta

Runoilija Helli

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 24.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä
olen minä
en haluaisi olla parempi
en kauniimpi
en viisaampi
silloinhan en olisi minä.
 

"Luulin olevani vapaa,
mutta vasta nyt kun olen
yksin,
ymmärrän,
kuinka olin lintu häkissä,
nukke naruissa.
En aina edes hengittänyt
omilla keuhkoillani.

Onko se mitä haluan enemmän
kuin tällä maailmalla on tarjota,
vaikka en kuuta taivaalta ole pyytänyt,
enkä edes isoa kiveä sormeeni,
silti.

Kertoisitko jos tietäisit?"

Selite: 
Näin on hyvä nyt. Det är bra så här nu. Krama mig.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot