ei rakas

Runoilija lis-sy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pikkuinen
 

Ei rakas,ei mikään saisi sua masentaa.
hei rakas,kun sulla on ihminen kuka sua rakastaa.
ei mikään saisi tuntua pahalta,
ei mikään rakas,kun oot mun rinnalla.
ei minkään tarvitse pelottaa,
ei huomista hukkaan laittaa.
elä mieti nyt tulevaa, on kaikella aikaa.

Hei rakas, hetket nää,sun mielees jää.
mä oon tässä ja nyt,
ikuisesti sun kaa.
ole kiltti,ja sydämes mun kanssani jaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
lis-sy Aallot 27.6.2005 0 Runo
lis-sy ei rakas 31.7.2006 0 Runo
lis-sy hän 25.5.2007 0 Runo
lis-sy löytö 6.3.2007 1 Runo
lis-sy Matka 4.12.2005 0 Runo
lis-sy merivesi 3.12.2006 0 Runo
lis-sy nimetön rakkaus 17.9.2006 1 Runo
lis-sy tartu minuun 3.12.2006 0 Runo
lis-sy turha 6.3.2007 1 Runo
lis-sy vahingoitettu 9.11.2005 1 Runo