Nimetön

Runoilija P0ika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004
Viimeksi paikalla: 10.1.2024 7:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
25.6.1991

Psykopaatin päiväkirja

hiljaa
sisäisesti
aina haavoilla



Vaikka eilen taas
Sydäntäni käytin leikkuulautana
Ja kirjeen kirjoitin pöydälle
En teitä tahdo satuttaa
 

Häilyvä on tämä
reittini jota kuljen
tiedänhän sen itsekin
se vie minut pimeyteen

valitsinko itse polkuni?
ohjaileeko jokin suuntani?

jatkan yöstä toiseen
tuntematta päivänvaloa ihollani
joka askeleella alkaa
sydän rinnassani painaa liikaa

pystynkö kääntymään takaisin?
en, olen kadottanut jalan jälkeni

olenko niitä jälkiä jättänytkään
kuljenko minnekkään
on liian pimeää
kuulen hiljaiset askeleet

seuraavatko minua sudet,
vai tulevatko vastaan?

Tämä tie,
se todellakin
vie minua pimeyteen

voitko väittää haluavasi tulla vastaan
auttaa vaihtamaan suuntaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
P0ika Nimetön 21.2.2012 0 Runo
P0ika Nimetön 2.9.2013 1 Runo
P0ika Nimetön 27.9.2012 0 Runo
P0ika Nimetön 14.7.2013 0 Runo
P0ika Nimetön 4.2.2014 0 Runo
P0ika Nimetön 13.8.2013 1 Runo
P0ika Nimetön 30.10.2012 0 Runo
P0ika Nimetön 30.10.2012 0 Runo
P0ika Nimetön 4.6.2012 0 Runo
P0ika Nimetön 9.9.2013 3 Runo