Yksinäinen

Runoilija Läbä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

säe 1: (Läbä)

maailma haarteilla kadonnut tienviitta/
en jaksa ajatella en jaksa piittaa/
luulet tietäväs, oot ihan vitun väärässä/
luulin löytäneeni tieni, mut olin väärässä/

ajatukset on kuin kirja joka ei lopu koskaan/
käännän seuraavan sivun hiljaa ja syvään huokaan/
te ette tietä mitä puhutaan tai mitä sanotaan/
miks kaikki muuttuu tärkeeks vasta ku sen kadotan/

nykyään mikään ei tunnu enää miltään/
jos vain voisin.. tahtoisin aikaa taaksepäin siirtää/
ajatukset palaa tuhkaks ja paha olo valtaa/
mitä enää tehdä missä enkelit on taivaan/

paha vetää puoleensa maanalle tuonelaan/
paskaa eilen samaa tänään mut mitä sit huomenna/
kaikkee ei voi korjata.. se kanssa eletään/
jos ei ota takkiin niin mitä varten sit pelätään/

Kertsi: (Läbä)

yksinäinen lapsi itkee hiljaisessa maailmas/
tahtoisi vain olla paremmassa paikas/
kaipaisi seuraa ja jonkun johon luottaa/
jonku jota rakastaa ilman et tuskaa tuottaa/

yksinäinen lapsi itkee hiljaisessa maailmas/
tahtoisi vain olla paremmassa paikas/
kadottanut tiensä ei löydä enää elämää/
lapsi nukahtaa, ei enää herää tääl

säe 2 (Få Flow)

ei munkaa sielu ole yhtä valkonen ku lumi/
tai taivas vaivaaks omatunto öisin paha uni/
yksinäistä täällä kasvaa asvaltilla kukkii/
niin kumuutkin tunnit yksinäinen vartti tunti/

kokonaisuutta täyttää, yksinäiset laulut/
kaiku liikenteessä,sekä lasten nauru/
yksinäiset purot, penkit niinku minä/
kylmät rantavedet yksinäisyyttä lisää/

katon ympärille betonikin näyttää halvalta/
vanhalta koti kadut kartalla tahralta/
harmaalta kevät mun sydämmeni haavalla/
katumukset synnit syvät näkyy hyvin vaa'alla/

opin nopee nauttii siitä mitä omistan/
tajusin, ettei kulta kauan korista/
vahva henkisesti pärjään tunnetila sodis/
tiedän miltä tuntuu olla yksin yksinäises kodis/

Kertosäkeistö

säe 3: (Läbä)

en tahdo edes tietää mitä huominen tuo tullessaan/
elänkö samaa painajaista joka päivä uudestaan/
aamu kuudelt kello, päivään uuteen herättää/
on vaikeeta tahdon pahan tunteen selättää/

kaikki meni pieleen en tiedä syytä vieläkään/
kadotettu rakkaus eikä ystäviä vieläkään/
ei vieläkään seuraa sosiaalist elämää/
ei syytä miksi herätä, ei liikehdintää elävää/

ovi teljetty, ikkunat peitetty/
ei valoo palamassa, avaimet pois heitetty/
neljän seinän sisäl, tukahduttaa itkua/
paha olla, ei pysty eikä jaksa liikkua /

2x kertosäkeistö

Selite: 
Tuommoinen tuli tehtyä ja ja biisin löytää www.mikseri.net/lbee mikäli haluaa kuunnella. Kiitos
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienot sanat ja kuulostaakin hyvältä. Tästä pidin todella paljon.

hienoa tekstiä, varmastikkin käyn kuuntelemassa!

Tässä on upea sanoitus. tykkäsin kovasti.olet lahjakas.

 

Käyttäjän kaikki runot