Ilman Sinua

Runoilija Läbä

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

säe1

poika yksinäinen taivaltaja murheensa murtama/
ystävän kuolema kosketti katseensa murhaava/
elää vaikeita aikoja tahtoisi jo luovuttaa/
ei hymyä kasvoilla suru mielensä valloittaa/

koittaa piristystä tavoittaa mielensä haavoittaa/
vuosia monet yrittivät elämään vaikuttaa/
kunnes tyttö jakaa tukea.. ..poika löysi valonsa/
poika rakastui tyttöön.. ..synkkyydessä valoisaa/

viikkojen päästä suhde jo vakavalla pohjalla/
tyttö osoittaa tunteitaan kaikki hyvin pojalla/
onnellisia yhdessä ei aikomusta satuttaa/
auto hoperoi tiellä iskee tytön vasten katua/

poika vastaa puhelimeen ei osaa mitään sanoa/
avuttomana etsii nopeinta reittiä sairaalaan/
3tuntia myöhemmin näkee mitä on vastassa/
pelkkä kuva enään ei tyttöä vastassa/

säe2

kertoo rakkaalleen viimeiset sanansa/
"rakastamme sinua pääsit viimein pahasta"
tipahtaa polvilleen ottaa katseen kohti maata/
ei sanaa suusta kyyneleet vain peittää koko naaman
poika sekaisin päästään laskemassa arkkua/
kyyneleitä silmis pysty sanoihinsa tarttua/
katsoo vain kuinka tyttö jatkaa pitkää taivalta/
olo ei helpotu kaikki tuntuu vaan niin painavalt/

ajattelee asiaa eikä pois saa sitä päästään/
koittaa löytää helpotust pyörittää sitä päässään/
koittaa voimiansa säästää käpertyy peiton alle/
ottaa vihkon esiin tunteensa kirjottaa talteen/

"katson ylös silmäni suljen katseeni lasken/
otan kuvast seinältä painan sen rintaani vasten/
en nää selvästi kaikkea mut sut paikallesi lasken/
rakastamme sinua hyvää matkaa rakas amen/"

säe 3:

olet tähdistä kirkkain mä katson sua iltasin/
tunteet nousee pintaan ku muistelen sua iltasin/
kun sä pyörit mieles ku vanhoissa kuvissa/
kuvissa joissa sä oot meidän keskuudes/

katson ylös silmäni suljen katseeni lasken/
otan kuvast seinältä painan sen rintaani vasten/
en nää selvästi kaikkea mut sut paikallesi lasken/
rakastamme sinua hyvää matkaa rakas amen/

Kertosäe:

This is the way you left me, i'm not pretending/
no hope no love no glory no happy ending/
this is the way that we love like it's forever/
then live the rest of our live.. but not together/

Selite: 
Kappale löytyy sivuilta www.mikseri.net/lbee nimellä Ilman Sinua.
Kategoria: 
 

Kommentit

Satuttava kertomus. Jotenkin tuollaista se joskus on..

 

Käyttäjän kaikki runot