Romahdettu

Runoilija LiLja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ympärilläni kuiskaillaan minusta,
luulen heidän kertovan omia pikku salaisuuksiaan.
He hymyilevät minulle,
en nää niissä olevaa pilkkaa.
He puhuvat minulle,
enkä huomaa sanoihin kätkeytyvää ivaa.

Sellainen minä olen,
tyhmä tyttö.

Selite: 
Joskus ei vaan halua nähdä ihmisistä mitä ne miusta ajattelee. Ja joskus sitä ei kai huomaa. Itseluottamuskin menny aika tarkkaan, sitä keräillessä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot