Pienet salaisuudet

Runoilija LiLja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Enkelinhiuksesi hiljaa tyynyllesi lasket,
tutun iltarukouksen
hiljaa hyräilet.
Kylkeeni painaudut,
nenäni tuhisee niskaasi
pieniä salaisuuksia.
Kerrot pelkääväsi,
lupaan suojella sinua kaikelta.
Kätesi hukkuu
kämmeneni syliin.
Nuku vain.

Selite: 
Ilta ja siskontyttö<3 halus viereen nukkumaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyttävä ja herkkä runo pienestä sänkykaverista!

todella soma :> tykkäilin.

Kaunista ja niin suloista :)

oi, tosi suloista (: <3

 

Käyttäjän kaikki runot