Elämäni

Runoilija Repe

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on tärkein
 

Oon elämäni vanki jatkan aina matkaa kivi hiertää kennässä pakko jatkaa/sirpaleita sataa aijon periks antaa tuntini viimeiset kuuluu huuto kaukaa/kuoleman pelko ajatukset valtaa kädet ristissä aijot viedä itsesi hautaan/mikä syy säästää ihmis paran rakkaat viimeinen taistelu antakaa jo rauhaa/kuolleita sydämmiä juoksee ohi kaukaa ajatukset elämästä jättäkää jo rauhaan/ yksin tietäs kuljet kukaan ei rakasta laukauksia kuuluu etsit turva paikkaa/askel ohi painuu kovettunut sydän ristaas painaa/kipu rinnassa jatkat matkaa tiedät kyllä sen että taivaan portti paistaa pakko jäädä makaa/ rakkaas nää kuolee kuinka paljon jaksat näitä menetyksi vielä lisää otat ottees rakkaastasi/kuinka monta asiaa pitää vielä tehä että rakkaasi pysyy vieressäsi ammun sydämmeni paskaks se tuntuu hyvältä/kaikki mitä oli pois hävis käsistä aijon voittaa taistelun keinolla millä hyvänsä hetki on tullut rakkaani jättää tiedän vihdoin sen etten tuu tätä voittaa elämäni on ohi loukkasin monta muuta!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Repe Rakas 21.1.2008 2 Runo
Repe Takarengas 22.1.2008 1 Runo
Repe Hyvästi 10.2.2008 0 Runo
Repe veli 26.2.2008 0 Runo
Repe Muistoja 3.3.2008 0 Runo
Repe Elämäni 22.3.2008 0 Runo
Repe niin paljon 24.4.2008 0 Runo
Repe Ikävä 18.5.2008 0 Runo
Repe Tunteet 18.5.2008 0 Runo