Muutoksia

Runoilija Mustique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmoi, hymyile, rakasta.
 

sattumaa
poika ja tyttö
kaksi kaupunkia

hei, saanko istua tähän?
nähdään leffateatterilla

haluaisin vetää häntä lähemmäs ja suudella
koska taas tapaamme?

pidän vaniljasta
pidän lakritsasta
pidän sinusta

oli ihana nähdä sinua
turvallista bussimatkaa
tule pian takaisin

aurinko
kuu
vihreää
keltaista
ruskeaa

liikuntatunti
ulkona, sataa
kännykkäni piippaa
”..toinen nainen...”
kyyneliä
anteeksi, lähden nyt

miksi
miksi
voin antaa anteeksi
mutten voi unohtaa

halusit
et minua siihen pakottanut
en tiedä halusinko itse
mutten sitä kadukaan

aurinko
kuu
valkoista narskuntaa

hyvää joulua, kulta
hyvää joulua, rakas

raketteja taivaalla
saanko rakastaa sinua?
saat

puhelin soi
mitä nyt, kulta?
äiti
kuollut

tule tänne
itketään yhdessä
surut ja ilot
olen tässä vieressäsi
turvanasi, tukenasi

saanko rakastaa sinua?
vain jos minä saan rakastaa sinua

aurinko
kuu
vihreää
keltaista
ruskeaa

uusi koulu
uusi elämä
yhteinen elämä
yksi kaupunki
yksi koti

huomenta, kulta
hyvää yötä, kulta

aurinko
kuu
valkoista narskuntaa

rakastan sinua
niin minäkin sinua

kaksi sormusta

Selite: 
sattuma johti yhteiseen elämään. matkalla mutkia, ylämäkiä, alamäkiä. rakkaus vahva ne kaikki voitti. minun tarinani. meidän tarinamme.
Kategoria: 
 

Kommentit

" pidän vaniljasta
pidän lakritsasta
pidän sinusta "

Upeaa tekstiä ja tunne välittyy hienosti. ^^

mun oma enkeli on osannu niin kauniisti kirjoittaa. koko teidän elämä, elämä josta oot miuleki kertonu aina ne tärkeimmät jutut =)

 

Käyttäjän kaikki runot