Älä

Runoilija Mustique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmoi, hymyile, rakasta.
 

tuletko
tulen, kulta

teetkö
teen, kulta

muistatko
muistan, kulta

menetkö
en tietenkään, kulta

ei, älä enää sano niin
ei, älä lupaa minulle mitään

kunnet kuitenkaan pidä lupaustasi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidän tästä.

Sanoilla leikkiminen on kivaa.

Kuitenkin täynnä tunnetta.

tää sai mut hymyilemään..
tuttua kaikki mitä tässä on
hyvin kirjoitettua tekstiä :P
tykkäsin

tää on just liian tuttua.
oikein sydäntä vihlas kuinka omat tunteet on saatu sanoiksi.

tosi kaunis.
koskettava. :)

 

Käyttäjän kaikki runot