Lumisade

Runoilija Mustique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmoi, hymyile, rakasta.
 

Katson ulos bussin ikkunasta
Lunta sataa hiljalleen leijuen
Tunnen lämpöä ja rakkautta

Kännykkä piippaa taskussani
Viesti sinulta kertoo sen, mitä jo odotinkin
Kyynel vierähtää poskelleni

Katson taas ulos ikkunasta
Kaunis lumisade on muuttunut
riehuvaksi myrskyksi

Selite: 
Viileä joulu...
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteiden myrskyä runossasi... mieliala vaikuttaa kaikkeen!

tosi nätti, tunteikas ja surulllinen.
pääsee helposti kirjoittajan tunteisiin sisälle :) ja kiitoksia arvosteluista. =)

 

Käyttäjän kaikki runot