täällä taas

Runoilija Mustique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmoi, hymyile, rakasta.
 

sinä olit siellä
minä olin täällä
silloin alussa

kului päiviä
kuukausia
vuosiakin

koitti aamu
minä olin täällä
sinä olit myös

kului päiviä
kuukausia
kuukausiin jäimme

sinä lähdit sinne
minä jäin tänne
me jäimme tänne

nyt alusta
on yli viisi vuotta

sinä olet taas siellä
minä olen taas täällä
me olemme täällä

kerran viikossa
tulee se päivä
jolloin saamme
isän kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot