Niinkö?

Runoilija Mustique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Unelmoi, hymyile, rakasta.
 

-Pettäisitkö mua taas?
Hän vakavoittaa kasvonsa
Ja katsoo silmiini
-En. Mun täytyy lähteä nyt. Oot tärkeä.

Ovi kolahtaa kylmästi kiinni
Nenäni edessä

Kenelle soitit illalla?
Miksi tarvitsit taksia aamulla?

Miksi olen itkenyt
Melkein koko päivän..

Selite: 
#kyyneleitä#
Kategoria: 
 

Kommentit

kylmää ja kipeää se on. hyvän runon olet kirjottanut, siis tunne lienee aito, harmillista jos joudut kokemaan sen :'(

 

Käyttäjän kaikki runot