Herääminen

Runoilija Virtuaalivalo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos haluatte minulta jotain lukea, suosittelen näitä:
Naamiaiset
Kurkotan Maailman Reunan Yli...
(Toivoton?) Romantikko
Varjoja yössä
Talven lumo
Te, jotka minut niin helvetin hyvin tunnette
A One-Night Goddess
Tervetuloa tunnelmoimaan kanssani!

Kaunis kiitos kaikista kommenteista, ne lämmittävät kovasti mieltä!

Comeback saattaa olla tulossa, tai sitten ei. Ainakin kirjoitushalut ovat palanneet.
 

Vuosikaudet
kannoin kukkia luovuuteni haudalle.

Mutta se hauta olikin tyhjä!

Tänään nimittäin
perhoskeijut tanssivat kukkakedolla

ja pilvienkelit sinitaivaalla,
puut kuiskivat toisilleen salaisuuksia

ja kaupungin katukivet kertoivat tuhat tarinaa,
maassa oli taikavoimaa askelteni alla

ja lintujen laulussa elämäniloa,
molekyylit tanssivat vitamiiniporejuomassa

ja aurinkoiset päivät maistuivat appelsiinimehussa,
sateenhenget saapuivat tuulen mukana

ja teessä tuoksui mielenrauha.

Minä aistin kaiken tämän ja tiesin,
että luovuuteni oli herännyt henkiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luovuutesi on todellakin herännyt, sanat porisivat mukavasti ja poljento oli kohdallaan.

Luovuutesi on todellakin herännyt, sanat porisivat mukavasti ja poljento oli kohdallaan.

 

Käyttäjän kaikki runot