Viha - Rakkaussuhde

Runoilija Heiizzle-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2016 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen Tampereelta alunperin kotoisin, nykyään asustan Nokialla. =) Mottoni on: Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan. Runoissani pääroolissa on rakkaus.
 

Tappelemme ja välillä rakastamme.

Tappelun jälkeen on hyvä kainaloosi käpertyä ja rakkautta sinulta saada.
Olkoon rakkaus sanallista tai toimintaa, en anna sen haitata.

Selite: 
''Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan.''
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot