Tunteeton rakkaus

Runoilija Heiizzle-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.5.2008
Viimeksi paikalla: 22.6.2016 1:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen Tampereelta alunperin kotoisin, nykyään asustan Nokialla. =) Mottoni on: Jätä viha niille, jotka ovat liian heikkoja rakastamaan. Runoissani pääroolissa on rakkaus.
 

Herätit minussa tunteita, joita harva minussa herättää.
Sinussa oli jotain, mitä en osannut enkä osaa vieläkään selittää.

Yhtenä iltana menetin kanssasi jotain minulle arvokasta, toivoin tämän jo vihdoin tapahtuvan.

Sinä sait minusta suuren osan, jotain mitä harva ymmärtää.

Leikki jatkuu vain perjantaisin, sinusta muuten mitään kuulukkaan.
Annat hetken hellyyttä ja intohimoa - sen jälkeen vain olemme.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot