Tyttö

Runoilija Herra K

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hillittöntä tunnekuvasusta koittava "taiteilija" joka kirjoituksissaan koittaa luoda enemmänkin teksteihinsä mielikuvaa kuin sitä miten tekstin sisältö liittyy mihinkään.

Kirjoitan mieluiten tuskasta ja välillä pitää leperrellä paholaisena lurituksia toisten korvaan oli ne sitten rakkauden sanoja tai vain ihastuksen eleitä.

CMX innoittaa minua kirjoittamaan asioita.
Nick Cave & Bad Seeds antaa minulle nykyään olotilan kirjoittaa fiiliksen pohjalta.
Meshuggah päästää minussa irti sen paholaisen selkäänpuukoitetun äpärän joka lurittaa sanoihin aina jonkin tietyn säväyksen tuskaa tai ehkä vain pienen tuskaisen tappuran.

kirjoita kummia ajatuksia päästä isosta kulmikkaasta, synnille sijaa antaen, sairaudelle pahalle pääsi kanna, pilkottu sielu syvään syntiseen kammioon heitä, ole kanssani yhtä.

Tampereelle muuttaessani tutustuin itselleni uuteen musiikkilajiin joka on Trip-Hop, jossain vaiheessa annan sen luoda pohjaa omalle runoudelleni, vielä en kuitenkaan ole valmis tuohon kauniiseen muodonmuutokseen.
 

Miten kuvailisin sinua?,
miten kuvailisin tunnetta?,
miten ottaisin sinusta kaiken irti?,
miten sinun sydämesi veisin?.

Kauniit valkeat hiuksesi,
kauniit vihreät silmäsi,
kauniin pehmeät huulesi,
kauniin suloisen nenäsi.

Mihin laskisin käteni,
mihin kylvisin syleilyni,
mihin suudelman antaisin,
mihin pääni laskisin.

Sinun hellät kätesi,
sinun lämmin sylisi,
sinun pehmeä ihosi,
sinun kaunis masusi.

Antaisitko palan sydäntäsi?,
antaisitko suudelman pienen?,
antaisitko jakaa unelmasi?,
antaisitko itsesi minulle?.

Rakkautesi, suudelmasi, unelmasi ja kaikki mitä olet,
Voisitko olla minun jos pyytäisin sitä?

Selite: 
On ollu yksi jos toinen tyttö runon kohteena, on ollu Reetta ja on ollu Jenna. Mutta ku ei herralle rakkautta löydy ni pitää muuttaa runon nimeksi Tyttö.
Kategoria: 
 

Kommentit

hmm. on aikaa kun viimeksi tänne runojasi kommentoimaan eksyin.

awww. hieman enemmän rakkaus-linjalle taidat olla lähtenyt? hienoa. hyvin hän silti kirjoittaa.

Voi kuinka kaunista! Osaat todella kirjoittaa runoja.

^^ eipäs muuten kuulu enää.. :DD Nyt en sitten muuta tuotakaan enää. PISTE.

Ihanan suloinen :)

Pienet korjaukset runoon! Reetta on ystävä, Jennalle kuuluupi rakkauteni. Kaikessa elovoimaisuudessaan!!!!!

*sanaton ihastuksesta* <3

 

Käyttäjän kaikki runot