Ero

Runoilija Worritus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Totuuden puhuminen julki ei ole sitä, että puhuu julki kaikki ajatuksensa."
 

Et hymyillyt,
et nauranut,
kun mä lähdin.

Et halannut,
et hyvästellyt,
et mitään tehnyt,
kun mä lähdin.

Silti tiesin
sinun haluavan,
että jäisin.

Anteeksi rakas,
en vain pystynyt jäämään.

Selite: 
Hm. Kaikkee sitä löytää kun selailee vanhoja äidinkielen vihkoja..
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen koskettava runo poislähdöstä.

Surullinen ja herkkä.

 

Käyttäjän kaikki runot