Hätähuuto

Runoilija Worritus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Totuuden puhuminen julki ei ole sitä, että puhuu julki kaikki ajatuksensa."
 

Kipu hiipii ylös rintaani pitkin,
kurkussani tuntuu kuristava ote.
Yritän huutaa,
mutta ääntäkään ei lähde.
Suljen silmäni ja tajuan olevani vankina,
vankina omassa kehossani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ahdistava tunne
hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot