Heikkona hetkenä

Runoilija Worritus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Totuuden puhuminen julki ei ole sitä, että puhuu julki kaikki ajatuksensa."
 

Kuulen äänesi linjan toisesta päästä,
mietin jälleen kerran miksi soitin,
miksi edes vaivauduin.
Kerrot mitä aiot tehdä,
et sanallakaan mainitse minua,
kuuntelen hiljaa, en sanaakaan sano.

Tuijotan näyttöä, lukien nimeäsi,
kuulen kuinka edelleen selität itsestäsi,
en saa sanoista selvää.
Painan nappia, nimesi katoaa näytöstä,
enää en kuule ääntäsi,
katselen hiljaista puhelinta, sattuu.

Pudotan puhelimen lattialle,
tuijotan ulos, tunnen vain kivun.
Jälleen kerran päätän olla soittamatta sulle,
vaikka tiedän sen olevan mahdotonta.

Olen heikko, tiedän rakas.

Selite: 
Miksi se ei ikinä onnistu.. Ei ikinä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot