Ei koskaan enää

Runoilija Daredevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2004
Viimeksi paikalla: 30.9.2016 23:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en taivu, en.
 

Kuvittelin,
tosissani kuvittelin,
että oppisin kerrasta.
Mutta niinhän siinä taas kävi,
minä itse taas satutin itseäni.
Kätken kaiken persoonani alle,
ei kukaan näe totuutta.
Ja vaikka sinulle siitä annoin osan,
et ymmärtänyt ollenkaan.
Vaikka niin lupasit ja vannoit.
Nuolen jälleen haavojani,
ja vannon ettei enää ikinä.

Ei enää ikinä,
kukaan saa tietää sisimmästäni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot