riikinkukkokassi

Runoilija piippukissa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jotkut valtakunnat kaatuu, mutta toiset vaan taipuu kovassa myrskyssä, kannattaa rakentaa taipuva. taipuvilla valtakunnilla on enemmän tarinoita.
 

riikinkukkokassiin mahtuu kaikki tärkeät tavarat
siis ihan kaikki
se saattaa olla tosi täynnä ja yleensä se onkin
riikinkukkokassi, jossa on sinistä,
valkoista, mustaa ja punaista

joskus saattaa kaatua tienposkeen
kompastua vaikka kuoppaan
tietenkin polvet menee silloin ihan ruvelle,
mutta myös kassi tippuu maahan
silloin jokin menee rikki tai tippuu pois kyydistä
polvet onneksi paranee kyllä

sinistä, valkoista, mustaa ja punaista
on tiedostettava, että värit varmasti
myös haalistuvat joskus, eli ei hätää

Selite: 
sekin on laulu. mä kirjoitan vain lauluja. tosi samanlaisia lauluja.
Kategoria: 
 

Kommentit

tää on kiva :) jotenkin niin positiivinen ja viaton ja kevyt

Sun tyyli on niin suloinen. Hymyilyttää lukea, ja tulee lämmin fiilis keskelle tätä syysmelankoliaa. Löydyt jo suosikeistani! :)

 

Käyttäjän kaikki runot