prinsessa ja sen koko valtakunta

Runoilija piippukissa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 30.8.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jotkut valtakunnat kaatuu, mutta toiset vaan taipuu kovassa myrskyssä, kannattaa rakentaa taipuva. taipuvilla valtakunnilla on enemmän tarinoita.
 

Mulla on mun pieni punainen talo
siinä on myös vähän keltaista.
Talo on oma valtakuntani, eikä enempää
tai vähempääkään.

Eilen sain vieraan.
Hän koputti varovasti ja pyyhki jalat
huolellisesti tervetuloa-mattoon,
kun viimein uskaltauduin avaamaan oven.
Vieras asettui vähitellen taloksi, eikä ollut enää vieras.
Kahviteltiin, jutteltiin, rakastuttiin.

Hän muuttui osaksi punaista pirttiäni
auringonpaisteeksi ja kukiksi ikkunalaudoilla
haukottelevaksi kissaksi ja jääkaapin magneetiksi.
Mä olin onnellinen.

Edes hyvin suunnitellussa valtakunnassa
kaikki ei voi olla ikuista.
Kun ovi sulkeutui juuri hänen jälkeensä,
mä jäin seisomaan keskelle
uudelleen rakennettavia raunioita.
Yksin punaisiin ja keltaisiin.

Onneksi raunoista löytyi vielä ne,
jotka hulluuden keskellä joskus unohtaa.
Jotka kuitenkin ovat aina olleet osana mökkiäni
ja tulevat sitä aina olemaan
linnunlaulua, ehkä tuulta, ja täysikuu.

Selite: 
pastellivärejä
Kategoria: 
 

Kommentit

mä laitoin tän suosikkeihin :) ihana tyyli sulla. Niin värikästä ja söpöä ja jotenkin satumaisen arkipäiväistä..jos ymmärrät mitä tarkotan..

 

Käyttäjän kaikki runot