Kauneuden määritelmiä.

Runoilija KaneliKeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunne, jota en pysty koskaan määrittämään sanoin.

Kuin seisoisi satuissa,
lumisessa maassa,
lämpimän tuulen puhaltaessa lumihiutaleita,
alastomalle vartalolle.
Suudellessa, jättäen punaisia,
kauniita jälkiä iholle.

Synnyttäen niin kaunista ääntä, että happi loppuu
ja
ääni särkyy.

Herkästi, hennosti.
Ääntä käyttämättä.
Auringon lämmittäessä ilman valoa.

Maailman hienoimpien tuoksujen tullessa sisään.
Ja jotain pehmeää, joka sulaa suussa.
Jäljelle jää ainoastaan mitä suloisin maku,
kuin toisen rakkauden tunne suusta suuhun.
Toisten suudelman aiheuttamat väreilyt.

Tunne se itse.

Selite: 
James Blunt- Goodbye my lover.
Kategoria: 
 

Kommentit

Se Tuntuu juuri tältä :) Ihanaa.. just näin!

 

Käyttäjän kaikki runot