Langalla tanssien.

Runoilija KaneliKeiju

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuin pudoten johonkin kylmään.
Se inhottaa ja itseensä totuttaa.

Sanoen jotain rumaa,
tarkoittamalla kuitenkin jotain kaunista.

Koskaan ne eivät hengitä.
Silti voi tuntea niiden elävän.

Peittää tummemmalla vaaleaa,
pehmeällä kovempaa.

Jatkaa kerjäten sitä lopettamaan,
ja silti se hallitsee.

Painan kuin elohopea.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau!

Tosi hienoa ja painavaa tekstiä.
Upea.

otan suurena kohteliaisuutena nuo arvostelusi, koska olet itse niin älyttömän taitava!

tämäkin on hyvä.
tuli tuosta elohopeasta mieleen
se ko elohopeaa tippuu lattialle ja se
pakenee joka suuntaan.
tykkäilen kyllä tästä.

siinäpä runo. tykkään hyvinkin paljon. en ala inisemään mitään kursiivien puutteesta jotka tähän sopisivat,sillä se on täysin turhaa,sillä teksti on näin hienoa. aihe on sinäänsä melko kulunut,mutta toit siihen jälleen uutta näkökulmaa.

 

Käyttäjän kaikki runot