Ystävä

Runoilija Juuditsson

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämme vain kerran- ei eletä sitä murehtien
 

Luulin menettäneeni sinut,
luulin että olit unohtanut minut.
Luulin etten merkitse sinulle mitään.
Mutta silti sinä tulit luokseni,
näytit kuinka paljon merkitsin sinulle.
Näytit, että voin uskoutua sinulle.
Ja yhtä paljon sinä merkitset minulle.
Sinä avasit edestäni surun varjon ja annoit niin paljon.

Selite: 
Kristiina.<3 oot jotain niin tärkeää.<3
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on nii ihana, kiiitos<3 oot ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot