Mörkö

Runoilija orjantappura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2004
Viimeksi paikalla: 14.1.2019 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mörkö on eksynyt
supermarkettiin
ihmisten jaloissa
se huutaa äitiä

joku heittää mörön ostoskärryyn
pakkaa sen muovikassiin
makaronipussin alle
kotona käärii lahjapaperiin
ja sitoo narulla

"iik kuollu mörkö"
lapsi huutaa avattuaan paketin
"höpö höpö se on uusi lelu"

lastenhuoneessa alkaa
haista ruumiille.

Selite: 
Kannattaapi tarkistaa mitä muksuille tulee ostettua
Kategoria: 
 

Kommentit

viherrryn.
paras säe viimeinen.
hyvä.

Jäin vähän miettimään kuin tosissaan tämä on kirjoitettu, vaikka se nyt onkin hieman höpöhöpö sinänsä en näkisi mitään syytä miksi se ei voisi olla täysin vakavakin. Lopetuslause on kivan kapinallinen. Supermarketit on pelottavia, ja lapset, ja lahjat. Hieno mieli.

hmm. tämä on aika jännä. erilainen, erikoinen. hieno kuitenkin. loppu säväytti.

 

Käyttäjän kaikki runot