Nyt olen tyytyväinen

Runoilija orjantappura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2004
Viimeksi paikalla: 14.1.2019 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Löysin kerran ajatuksen
se kertoi olevansa sinun

se oli hyvin likainen
ja irstas
röyhkeä pikku paholainen

heitin ajatuksen
helvettiin käryämään
sylkäisin sen päälle

paistoin tinasydämesi
uutena vuotena hellalla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä keksintö, tuo tinasydämen paisto. Muuten aika äklö runo, sylkeä ja kaikkea, mutta hyviä keksintöjä.

Hei, vau!
Voiko olla nain asiallista tekstinpatkaa?! (*voi :) Parasta A-ryhmaa, ettenko sanoisi!

Tämähän huutaa Vahvuutta!
Hienoa, vetää aika lailla sanattomaksi..

Oijoi, upeaa...
Todella... :D

 

Käyttäjän kaikki runot