selvitetään asioita

Runoilija orjantappura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2004
Viimeksi paikalla: 14.1.2019 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

-Onks sulla aikaa?
-Ei
-Meidän pitäs jutella
-Aha
-Mulla on ikävä
-Joo

Potkaisen seinää
varvas murtuu
ole hyvä,
kipuni on sinulle.

Selite: 
ketuttaa
Kategoria: 
 

Kommentit

sullahan on varsin mukavia runoja:) oikein kivoja!
tämäkin^ hieno<3
*synttärihali*

On se kummaa, että kun potkasee varpaan seinään niin päänsärky unohtuu...

Tuttu tunne...

 

Käyttäjän kaikki runot