Talvi

Runoilija orjantappura

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.8.2004
Viimeksi paikalla: 14.1.2019 20:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vanhentuneet
ajan mädättämät ajatukset
tunteet

kuihtuvat vihdoin pois
haisemasta
katoavat
näkymättömiin

jäljelle jää
raikas
uusi
jännittävä

ihana olotila

mitä seuraavaksi tapahtuu?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot