~Uinahtaa~

Runoilija silmatsiniset

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Aaltojen syleilyyn
  on ihana uinahtaa
Unohtaa surut ja
  murheet tänään
Herätä uudelleen
  täynnä voimaa
Silmät kirkkaina
  valmiina tulevaan
Sydän avoimena
  odottaen taas
    jotain
Aaltojen syleilyyn
  on ihana uinahtaa.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo. :)

Itselläni ei onnistu tuo. Ei pysty edes hetkeksi päästämään irti niistä ajatuksista, jotka vievät voimat.. Mutta onneksi valon yleensä aina löytää kuitenkin jotenkin.

ihana:) aivan ihana:)

haave maailma on joskus parempi paikka kun oikea...

 

Käyttäjän kaikki runot