Miksi & Mihin

Runoilija silmatsiniset

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Miksi kaiken piti päättyä
  surun kyyneliin?
Mihin katosi lupaukset
  yhteiset unelmat?
Miksi oli parempi jatkaa
  ystävinä eteenpäin?
Mihin lopulta katosi
  vimmeinenkin luottamus?

Miksi ja Mihin, loputtomana 
  virtana
    esiintyvät sanat.
Selite: 
mielessä pyörii kysymyksiä... niin vaikeeta ymmärtää...
Kategoria: 
 

Kommentit

kas siinä vasta kysymys...kiitos ymmärryksestäs :)..

Surullista ja koskettavaa pohdintaa. Kaikki kaunis kai päättyy aikanaan....

Surullisen koskettavaa.. Kysymyksiä loputtomiin ilman vastauksia.. Ehkä joku päivä ymmärrämme mikä oli minkäkin tapahtuman tarkoitus, tai sitten emme.

Voi olla ettei mihinkään...

 

Käyttäjän kaikki runot