Viimeisen kerran

Runoilija silmatsiniset

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Viimeisen kerran
katsoin silmiisi
kun lähdin luotasi
Viimeisen kerran
kuulin äänesi
kun yhdessä juteltiin
Viimeisen kerran
särjit sydämeni
kun jatkettiin eri suuntiin
Viimeisen kerran
olin onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi...kamalaa...en kyllä rakastu...en kyllä ota sitä tunnetta vastaan...

pidin tästä..

 

Käyttäjän kaikki runot