Ismi.

Runoilija Liekki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.8.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen päämäärä.
 

Hippiretku!
Kapitalisti!
Kommari!

ja vielä vähän natsikin!

Tyhmäkö lie ajatuksen uhri
Huutokaupattuja ajatuksia vähän käytettynä
Ideologia eniten huutavalle!

Ismejä ihan jokaiselle,
vaikka sitten suoraan arvopapereina
Niillä minä perseeni pyyhin
Keksikää jotain omaa!

Kansansankarit:
rikkaat hippiretkut, kapitalistit, kommarit
ja ne saatanan natsit

Kiellettyjen jumalten opetuslapset

Selite: 
Anti-ismi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakkaasti otat kantaa, hyvä!

oujee! laatuangstia!

Loistavaa, vihaisuus on mahtavaa luettavaa, sopii kaikkiin mielentiloihin. Toimii ainakin minulle tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Liekki Kaunis 28.5.2006 1 Runo
Liekki Päämäärä? 20.4.2006 0 Runo
Liekki A -> B 12.6.2006 0 Runo
Liekki Minä vihaan 17.6.2007 0 Runo
Liekki Ismi. 23.8.2006 3 Runo
Liekki Takana 28.5.2006 0 Runo
Liekki Drifting 17.6.2006 0 Runo
Liekki minäXORsinä 7.10.2006 1 Runo
Liekki Valve 30.5.2006 1 Runo